Ralph Martens Motorsport

Importeur en agent van merken als Scorpion EXO helmen, Hit-Air airbagvesten, Modeka Motorkleding en Grip-Lock stuursloten voor de Nederlandse markt.

Hit-air hightech airbag vest voor de motorrijder.

Het Hit-Air Hightech Airbagvest (CE-goedgekeurd) is speciaal ontwikkeld voor de motorrijder. Door de gebruikte materialen is het vest behoorlijk slijtvast. Het vest draagt erg comfortabel en zal je nauwelijks beperken in je bewegingsvrijheid. Mede door het lage gewicht van 1.2 kilogram.

Nadat het vest geactiveerd is geweest, is het weer opnieuw te gebruiken. Gewoon een kwestie van de KeyBox weer op ‘scherp’ zetten en een nieuw CO2-patroon plaatsen. Het Hightech vest is verkrijgbaar in 2 kleuren, namelijk Fluor geel en Reflecto. De laatste is geheel voorzien van LUMIDEX reflectie materiaal voor hoge zichtbaarheid ondanks de in zijn geheel zwarte kleur.

Het Hightech airbag vest is verkrijgbaar in de maten M (S-XL) en L (XL-3XL). Voor deze airbag vesten zijn meerdere protectoren beschikbaar die je nog meer veiligheid zullen bieden. Wil je een airbagvest, reserve patronen, etc. aanschaffen, klik hier.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Ralph Martens Motorsport

Thema door Anders Norén