Ralph Martens Motorsport

Importeur en agent van merken als Scorpion EXO helmen, Hit-Air airbagvesten, Modeka Motorkleding en Grip-Lock stuursloten voor de Nederlandse markt.

Modeka Viper LT direct laminated

De Modeka Viper LT lijn is ‘direct laminated’. Dit wil zeggen dat de waterdichte/ademende laag rechtstreeks op het buitenmateriaal zit ‘geplakt’. Een gelamineerde jas of broek is een stuk lichter dan de traditionele 2 of 3-laags varianten. De Modeka Viper LT lijn zijn CE gecertificeerd. De jas is standaard uitgerust met SAS-TEC schouder en elleboog protectie. De broek is standaard uitgerust met SAS-TEC knie protectie.

De Viper LT jas is verkrijgbaar in de maten S t/m 6XL voor heren en voor dames in de maten 34 t/m 46. Prijs voor de Viper LT jas vanaf € 339,90 (dames) en € 349,90 (heren)

De Viper LT broek voor heren is verkrijgbaar in de maten S t/m 6XL, LS t/m LXL en KM t/m K3XL. Prijs voor de heren Viper LT broek vanaf €269,90

De Viper LT broek voor dames is verkrijgbaar in de maten 34 t/m 46, L36 t/m L40 en K36 t/m K46. Prijs voor de dames Viper LT broek vanaf € 259,90

Modeka Viper LT jas zwart heren

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Ralph Martens Motorsport

Thema door Anders Norén