Ralph Martens Motorsport en energiebesparingsinstallateur.nl hebben de handen in één geslagen om gezamenlijk met ondernemers energie te besparen en meer omzet te genereren. Dat wil toch iedereen?!

Omzet verhogen en energie besparen?

Energie besparen en het vermindering van de CO2 uitstoot is steeds belangrijker aan het worden. Zeker nu je als ondernemer zelf moet aantonen dat je energie besparende maatregelen hebt toegepast of gaat nemen! Dit is geregeld in de regelgeving van de wet milieubeheer (WM). Grote en kleine onderneming moeten aan deze wet voldoen.

Omzet verhogen met verlichting?

Je producten horen de aandacht te krijgen! Als deze niet goed verlicht zijn komen de producten niet tot hun recht. En dat is zonde! Hierdoor zal een klant van de aankoop afzien! Dit wil je toch niet?
Sfeer beleving creëren met de juiste verlichting? Door diverse soorten lichtkleuren te combineren in de winkel. Wij vertellen je daar graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Omzet verhogen met het optimale klimaat?

Het klimaat speelt vaak een belangrijke rol bij beslissing dat geldt ook voor in een winkel en/of bedrijfspand. Een goed en gezond binnenklimaat is afhankelijk van een aantal factoren, denk daarbij aan een goede: temperatuur, luchtvochtigheid en geen tocht!
Je hebt het vast wel eens meegemaakt dat het te warm is bij de voordeur en te koud achter in de ruimte, of net andersom. Dat wil je niet voor je klanten, toch?

Energie besparen hoe?

• Door de verlichting aan te passen naar LED verlichting en/ of een goed lichtplan!
• Door gedrag verandering is het mogelijk om al minimaal 5% energie reductie te krijgen.
• Zonnepanelen.
• Het inregelen en afstellen van de CV-ketel en installatie.
• Het inregelen van de ventilatie.
• Onderhoud CV-ketel/ Onderhoud airconditioning.

Subsidies?

Voor ondernemers zijn er diverse subsidies voor het nemen van energie besparende maatregelen. Wil je weten wat dat voor jou betekent, dat kan! Wij vertellen het je graag!

Waarde vermeerdering van je eigen pand door energie besparende maatregelen, benieuwd? Toch een rapport nodig?
Maak dan nu een afspraak!
Actie energie rapport van € 550,- voor € 250,-

Vraag nu een gratis quick scan aan!