(03-2019) Ralph Martens Motorsport is ambassadeur geworden van Motormeiden

***

(11-2018) In samenwerking met Masters of Sign hebben we verschillende pakketten samengesteld met bedrijfskleding en goodies. Dit om het voor de dealer zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te maken. Hierbij werken we uitsluitend met de beste merken.

***

(11-2018) Ralph Martens Motorsport en Energiebesparingsinstallateur hebben de handen in een geslagen om gezamenlijk met ondernemers energie te gaan besparen en door middel van een goed verlichtingsplan omzet te kunnen gaan verhogen.

***

(05-2018) CRT en haar instructeurs hebben al jaren positieve ervaringen met het dragen van Scorpion helmen. Naast kwaliteit en pasvorm is optimale veiligheid essentieel binnen de motorsport en hierin neemt Scorpion helmen een prominente positie in.

CRT herkent zich in deze aspecten en om die reden wordt de samenwerking tussen CRT en Ralph Martens Motorsport gecontinueeerd. Alle CRT instructeurs dragen tijdens de CRT Circuitdagen en CRExperience combitrainingen de Scorpion EXO2000 EVO Air. Enkele instructeurs nemen zelf deel aande OW Cupraces en dragen ook hier de Scorpion EXO2000 EVO Air met veel plezier.

***

Vanaf 03-2018 zijn wij de importeur voor de Nederlandse markt geworden van Grip-Lock.

***

Met trots kunnen wij melden dat Ralph Martens Motorsport en Gema/R2Project Racingteam de samenwerking voor seizoen 2018 hebben geïntensiveerd. Dit betekent dat wij officieel teamsponsor zijn geworden. Aankomend raceseizoen zullen Rob van IJzendoorn en Michelle van der Sluijs gaan rijden met de Scorpion EXO2000 EVO Air.

***

Voor seizoen 2018 heeft Rob van IJzendoorn van Gema/R2Project Racingteam wederom gekozen voor een Scorpion helm. Hij zal gaan rijden met de Scorpion EVO Air Lacaze

Scorpion EVO Air Lacaze

***

Per 1 mei 2017 hebben wij de Airbag vesten en Airbag jassen van het merk Hit-Air in ons assortiment opgenomen voor de Nederlandse markt.

***

Sinds 1 april 2017 zijn wij naast de agentschappen van Scorpion helmen en Verheul motorhoezen mede de verkoop voor Modeka Motorkleding gaan verzorgen binnen Nederland

***

De samenwerking tussen Ralph Martens Motorsport en QRacing56 zal ook de komende jaren worden voortgezet. Op de Motorbeurs Utrecht 2017 hebben we de helmen voor dit seizoen aan Quintin Koers overhandigd….

Scorpion EXO2000 EVO Air Cup Matte black-Chameleon-Fluo yellow

***

Ralph Martens Motorsport en Kevin Raes Racing hebben besloten om ook voor komend seizoen de handen ineen te slaan en de jarenlange samenwerking voort te zetten.

Scorpion EXO2000 EVO Air customized by Diablo Design

***

Jaco Boonen van Gema/R2Project Racingteam rijdt al jarenlang met veel vertrouwen met Scorpion helmen. Door zijn in 2016 opgelopen polsblessure heeft hij moeten besluiten om dit seizoen niet aan de start te kunnen komen. Ook in 2018 zullen wij onze samenwerking weer voortzetten. Ralph Martens Motorsport wenst Jaco veel succes toe met zijn herstel.

Scorpion EXO2000 EVO Air customized by Diablo Design

***

Voor seizoen 2017 heeft ook Rob van IJzendoorn van Gema/R2Project Racingteam gekozen voor een Scorpion helm. In 2017 zal Rob uitkomen in de OW NK Procup 1000.

Scorpion EXO2000 EVO Air customized by Diablo Design

***