• Scorpion Helmets voor de Nederlandse markt. Al meer dan 15 jaar produceert Scorpion Helmets innovatieve helmen van topkwaliteit. Niet de minste kennis en ervaring wordt gebruikt om up-to-date te blijven: toprijders in MotoGP, motorcross specialisten, Dakar deelnemers en niet te vergeten de consument dragen met hun ervaring bij aan de ontwikkeling van een top product: Scorpion EXO

Scorpion helmen

 

  • Verheul Motorhoezen. Al ruim 75 jaar worden deze kwalitatief hoogstaande motorhoezen in eigen huis gefabriceerd. Door het zeer ruime assortiment is er voor bijna elk type motor een passende hoes te vinden. Mocht het bestaande aanbod niet toereikend zijn, dan is maatwerk ook mogelijk.

 

Verheul Motorhoezen

 

  • Modeka Motorcycle Equiment. Modeka heeft al ruim 70 jaar historie op het gebied van motorkleding. Dit gerenommeerde Duitse merk staat voor een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding en biedt een zeer uitgebreide collectie. Buiten de standaard maten heeft Modeka ook een uitgebreid assortiment in grote, verkorte en lengte maten. Voor ieder wat wils dus. Modeka is al ruim 70 jaar een betrouwbaar begrip.

  • HIT-AIR SHOCK Buffering system. De Hit-Air airbagvesten zijn de enige volledig CE-goedgekeurde airbagvesten op de markt waarbij de mechanische proeven voor de activering van de airbag en de benodigde tijd voor het vullen van de airbagkamers zijn uitgevoerd door TNO in Nederland. De Hit-Air airbagvesten zijn zowel mechanisch als materieel volledig en grondig getest en beschikken dan ook op basis van deze testen over een door TNO Nederland uitgegeven CE-certificaat.

 

HIT-AIR Shock Buffering system